با سلام
کارت گرافیکGTX 970 Xtreme Gaming مشکل فن و کنترل فن دارد ، پس از مراجعه با وجود توضیح کامل و حتی نمایش ویدو از مشکل کارت ، مسول مربوطه کارت را بدون مشکل شناسایی کرد و به اینجانب استرداد کردند ، مشکل : فن های کارت در مدت زمانی کوتان با 100% سرعت رسیده و دوباره 0 میشوند ، چراغ های نمایان گر خاموش بودن فن بی ثبات بوده و چشمک میزنند ، کنترل Fan Curve کار نمیکند از نرم افزار های Xtreme Engine , GURU استفاده کرده و آخرین آپدیت NVIDIA را نیز نصب کردم مشکل را در نت نیز جستجو کردم کسان دیگری نیز این مشکل را داشتند و به چند نفر متخصص نیز کارت را نشان دادم که ایشان هم مشکل داشتن کارت را تایید کردند . لطفا این مشکل را پیگیری کنید (از تکنولوژی اسمارت کولینگ نیز اطلاع دارم این مشکل قطعه است نه اسمارت کولینگ)
لینک ویدو در یوتیوب : https://m.youtube.com/watch?v=GRUKDq...ature=youtu.be
لینک ویدو در آپارات : GTX 970 Xtreme gaming fan problem
کارت رو به تهران ارسال کردند نماینده آواژنگ در مشهد ، یک دی وی دی با چند ویدو اظافه شده و یک نامه توضیحاتی هم همراهش بوده !
الانم که نوشته قطعه در
کالای شما وارد فرایند تعمیر شده است
لطفا پیگیری کنید . همینجوریش 20 روز وقتمو گرفتن ، باز برگشت نزنن بگن مشکل نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من این کارتو برا گیم و پریویو مکس استفاده میکنم
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوست عزیز
مشخصات و شماره پذیرش را برای ما خصوصی کنید تا از طرف ما هم پیگیری شود . اگر وارد فرایند تعمیر شده است . یعنی در حال حل مشکل کارت شما هستند .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (30-11-16), masonhidari (30-11-16)
ارسال شد . ممنون از شما منتظر نتیجه خوب هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang (04-12-16)
دوباره همون حرفا رو دارن میزنن ،مثل اینکه قطعه رو پس فرستادن ، اصلا نمیدونم دیویدی و نامه منو فرستادن یا نه ، هرکی یه چیزی میگه ، یکی میگه نفرستادن ، یکی میگه تعمیر شده ، یکی میگه برگردوندن شعبه مشهد چون به شما نزدیک تره ، زنگ زدم تهران برا پیگیری با اینکه گفتم مشهد پیگیر نیست منو وصل نکنین باز منو وصل کرده مشهد حالت کنفرانس بعد خودش قطع کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، کفرمو در آوردن . نمیدونم با خودشون در مورد مشتری چی فکر میکنن ، از پشت کوه در اومدیم ؟ هیچی حالیمون نمیشه ؟ یا شایدم خودشون نمیفهمن ؟ یا خودشونو به اون راه زدن ؟اصلا گوش هم نمیدن . فعلا منتظر پیگیری دوست عزیز نماینده آواژنگ هستم . وجدانا زور داره مثلا معتبر ترین برند گارانتی ایرانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوسال شما خودتون اینو ببینید
این ویدو از مقدار صدای تولیدی تحت فشار کارت به صورت طبیعیه : از 12:20 شروع میشه : https://www.youtube.com/watch?v=5p2arXZSbiA
این ویدو از مقدار صدای تولیدی به صورت دائمی و معمولی که کارت من داره : https://www.youtube.com/watch?v=GRUKDq_rqqc
حالا شما قضاوت کنین . میگن مشکلی نیست
آخرین ویرایش توسط masonhidari در تاریخ 04-12-16 انجام شده است
Avajang (04-12-16)
سلام دوست عزیز
مورد شما پیگیری شده و مشخصات ارسال و تماس را برای شما خصوصی کردم .
با تشکر
masonhidari (11-12-16)
آقا کارت جایگزین فرستادن ، چشمت روز بد نبینه این یکی کلا نابود بودش .
کلی بهم از نظر مالی صدمه وارد شده تو این یک ماهه ، اینو دوباره فرستادم واسه پیگیری
تنها امیدم این دوست عزیزمون که اینجاست به نام آواژنگ هستش ، ویدو مشکلو به محض آپلود شدن لینک میکنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang (11-12-16)
|
سلام دوست عزیز
از طریق اطلاعات تماسی که در خصوصی به شما اعلام شد پیگیری کنید . که به صورت ویژه کارت شما بررسی میشه و اقدامات مقتضی برای کارت گرافیک شما انجام میشود .
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
masonhidari (11-12-16)
عزیز الان کارت دست خودشونه . اینم لینک مشکل :
یوتیوب : https://m.youtube.com/watch?v=gEY0nt0ZP-w
آپارات : Gtx 970 xtreme gaming problems
سریال جدیدو براتون فرستادم . میترسم بگیرم خودم بفرستم دیگه ازم قبول نکنن آخه کارت گارانتیمو بهم برنگردوندن .
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز باید کارت را به آدرسی که عرض کردم تحویل میدادید . پیگیری ها ما برای شما انجام شده بود . قرار شده بود شما کارت را به آدرس مورد نظر ارسال کنید .
با تشکر
AMD>INTEL (11-12-16)
چشم پس ایندفه کا اومد اگر بازم مشکل داشت میفرستمش خدمت خودتون به همون آدرس و نشانی . ممنون بازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks